MúzeumDigitárSomogy

Bezárás
Bezárás
Rippl-Rónai Múzeum Könyvgyűjtemény [RRM_KGY_24849]

Konrad Lorenz: Vom Weltbild des Verhaltensforschers: drei Abhandlungen

https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/51dZP9OcI2L._SR600%2C315_PIWhiteStrip%2CBottomLeft%2C0%2C35_SCLZZZZZZZ_.jpg (Rippl-Rónai Múzeum RR-F)
Tulajdonos/ jogkezelő: Rippl-Rónai Múzeum (RR-F)

Leírás

3. kiadás
Szakjel: 150 L80
Német nyelvű

Anyag/ Technika

Papír / nyomtatás

Méretek

154 oldal

Kiadás ...
... ki: Zur Personenseite: Deutscher Taschenbuch Verlag
... mikor
... hol More about the place
Írott/szerzett mű alkotása ...
... ki: Zur Personenseite: Konrad Lorenz (1903-1989)

Kulcsszavak

Zeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf Karte

Rippl-Rónai Múzeum

Object from: Rippl-Rónai Múzeum

A múzeum rekordjaira vonatkozó licenc megismerése: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.hu HIVATKOZÁSI FELTÉTELEK: A...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.